carlosthebodybuilder.blogg.se

Jag heter Carl är 17år, har tränat i nästan tre år och siktar på att tävla i Bodybuilding. Bloggen kommer handla om min kost,träning och utveckling.

High rep leg workout!

Kategori: Träning

Igår blev det inget inlägg men jag körde armar och det var ett rätt bra pass körde superset mellan triceps och biceps hella passet, det blev bra pump.
 
Idag körde jag ben och passet såg lite annorlunda ut än det vanligtvis gör pga att jag för det första har haft väldigt ont höger höft och längst upp på låret och för att jag kände för att träna lite annorlunda. Det blev mycket färre set än vanligt idag, blev bara 8set för quads och 4set för hamstrings, vanligtvis kör jag ca 20set för quads och 12 för hamstrings. Men jag körde mycket högre reps mellan 20 och 40reps. Såhär såg passet ut!
 
Quads
Benspark: set1 35reps set2 30reps
Knäböj: 2set 20reps
Utfall med hantlar: 2set 30reps (15 per ben)
Benpress: Set1 40reps set2 24reps (Skulle blivit 40reps i andra setet också men valde än för tung vikt i andra setet)
 
Hamstrings
Sittande lårcurl: Set1 20reps Set2 25reps
Raka marklyft med hantlar: 2set 25reps (Ska börja köra raka marklyft mer med hantlar tyckte den tog väldigt bra)
 
Ska börja träna lite mer såhär tror jag, inna har jag kört mycket tungt ofta, men du lär jag få ta med mig en hink till gymmet (att spy i)
 
Bjuder även på en bild på hamstringspose den blev sådär.
 
 
 

Axel pass!

Kategori: Träning

Inte gjort något inlägg på två dagar nu men igår blev det vila och i tisdags marklyft, baksida lår och mage. Idag körde jag axlar, vader och HIT cardio och det gick rätt bra. 
Sittande militärpress 4set (2tyngre 2lättare)
Axelpress med hantlar 3set två tyngre ett lättare
Sidolyft med hantlar 4set 10x30 14x20 18x15 22x10 sedan dropset till först 14 sen 10
Sidolyft i kabel 3set 
Baksida axlar med hantlar 5set
Stående vadpress set1 30reps set2 20reps set3 15reps set4 10reps Körde även 10reps med enbart kroppsvikten efter varje set
Sittande vadpress set1 30reps set2 20reps set3 15reps set4 10reps
Vadpress i benpressen set1 30reps set2 20reps set3 15reps set4 10reps
 
Lite om vadträning: Vad är troligtvis min sämsta muskelgrupp som det även är hos många andra. Men en anledning till att folk jar svårt för vaderna att växa är att väldigt få tränar dom ordentligt. Många kör bara två till tre set vader i veckan vilket är aldelles för lite jag kör personligen vader två till tre gånger i veckan och kört tre övningar med minst fyra set per övning. En annan grej som många gör fel när det gäller vadträning är att de kör alldeles för tungt och ostrikt så de inte ens får till nån riktigt kontraktion i vaderna, därför kör jag ganska lätt med fullt fokus på kontakt. 
 
 

Intensivt bröstpass!

Kategori: Träning

Igår gick träningen lite halv dant men blev rygg,vader iallfall. Idag gick det dock riktigt bra, jag körde Bröst samt en tricepsövning (kör egentligen armar senare i veckan). Jag körde väldigt intensivt med lite vila mellan övningarna, ganska lätt med fullt fokus på pump och kontakt. Såhär såg passet ut.
Bänkpress 4set dropset på sista setet
Sne hantelpress 4set dropset på tredje setet
Cable crossover 3set
Hantelflyes 3set dropset på sista setet
Pushdowns 3set dropset på andra setet
 
Bjuder även på en bild för och en under passet